Köksaktiv

Nu har vi haft oväder och jag hade en frusen höna (i frysen) som fick tina upp och åka med i min tryckkokare som jag använt för lite i sommar. Den klassiska kokta hönan med currysås gjord på buljongen från hönskoket är ju bara… såååå . . . läckert. Åsså kan man göra en fin dillkött på höna, blir lika bra som orginalet. Se receptet här.

En kul låt om hönan Agda. (Cornelis Wreeswijk)

 

Annonser

Lämna din kommentar här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s