Syltade gröna tomater.

När jag var en liten valp kunde vi få syltade gröna tomater på hösten. Jag var i början ”lite” skeptisk mot detta, tomater ska ju vara röda. Men efter några prov så accepterade jag dessa och slukade dem gärna.

Nu har jag fått en del gröna tomater kvar på min lilla Tiny Tim planta. Dessa skördades i går och är nu förpassade till en konservburk. Men först ska de sköljas och delas, en lag av vatten, ättika, socker, stjärnanis, kanel och kryddnejlikor kokas upp och får sjuda i fem minuter. Sedan hälls lagen över tomaterna i burken.
Jag lägger upp ett recept på receptsidan fliken övriga recept.

Annonser

Lämna din kommentar här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s